Mijn eerste Konad ervaring

Vandaag vertel ik jullie meer over mijn eerste ervaring met Konad en laat ik jullie mijn eerste creatie zien. Nadat ik het Essence ‘Konad’ setje had geprobeerd enkele maanden geleden, was ik erg teleurgesteld, want dit leek in de verste verte niet op de mooie creaties van Konad. Ik vond het eigenlijk troep! Maar na toch een aantal keer Konad creaties te hebben gekeken, begon het bij mij te kriebelen.. ik wil ook Konad! Ik wil ook mooie creaties maken! En zo kwam het dat ik Konad spulletjes van iemand heb overgekocht, want alles bij elkaar zou het toch wel wat centen gaan kosten. Nu was ik gelukkig minder kwijt en vond ik het het proberen waard.

Mijn eerste mening is dat ik erg tevreden ben met Konad, ik merk dat het veel betere kwaliteit is dan het Essence setje wat ik toen geprobeerd heb. Natuurlijk is het even oefenen, maar ik denk dat het wel goed gaat komen. Ik merkte wel dat ik soms te weinig nagellak gebruikte en niet genoeg duwde (ik liet hem rollen, maar af en toe kwam de afdruk er dan niet helemaal goed op). Maar al met al vind ik mijn eerste creatie goed gelukt en (na die bagger van Essence) en ik heb het mensen slechter zien doen, dus ik ben trots!

Ik droeg trouwens blanke nagellak eronder, omdat ik een beetje sceptisch was na de Essence en dacht dat het toch wel mis zou gaan. Maar al met al is het redelijk gelukt. Voor diegene die graag willen weten welke imageplate ik heb gebruikt, het is M4.

Advertenties

10 thoughts on “Mijn eerste Konad ervaring

  1. Heel erg mooi! Mijn eerst Konas ervaring was niet zo geslaagd, haha. Het bleek dat ik steeds te hard drukte, waardoor het gewoon niet wilde stempelen, hihi. Ik dacht in eerste instantie dat Konad een dikke faal was. Nu vind ik het geweldig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s