Lush – Snowglobe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Gisteren zagen jullie al Angels Delight van Lush en vandaag zal ik Snowglobe reviewen, zodat jullie nog de tijd hebben om eventueel deze zeep te kopen voor jezelf of natuurlijk voor een ander met de Kerst in het vooruitzicht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Wat zegt Lush over Snowglobe?
Heerlijk frisse zeep met de geur van citroengras en citrusvruchten, opwekkend wanneer het buiten koud, guur en donker is. Geïnspireerd op de sneeuwbollen die je kunt schudden zodat je de vlokjes ziet dwarrelen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ik vind citroen beauty producten altijd heerlijk ruiken en zo ook deze zeep. Je ruikt een frisse maar zoete citroen geur. De zeep in zuinig in gebruik en smelt niet erg snel weg, wat een pluspunt is! Ik doe erg zuinig met deze zeep, omdat ik bang ben dat hij in de zomer op is. Dit is een Limited Edition product en ik kan hem volgende Kerst pas weer kopen. Mocht hij toch opgaan, wil ik hem gaan overkopen van iemand op het Lush forum. Veel Limited Editon producten kun je daar nog overkopen of ruilen. Ik denk dat dat genoeg zegt over hoe fijn ik deze zeep vind.

Hou jij van citroen? Dan kan ik je deze zeep zeker aanraden! Hij kost € 4,50 en bevat 100 gram en is te koop bij de Lush filialen of op www.lush.nl

Advertentie

6 thoughts on “Lush – Snowglobe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s