Catrice – After Eight


Ik zag dit lakje eigenlijk nooit staan. Ik vond hem veel te donker en draag nooit groen, maar de laatste tijd begin ik de kleur groen steeds meer te waarderen. Toen ik een swatch van deze lak zag wist ik dat ik hem wilde hebben.


Ik zal eerlijk zijn, hij lakt verschrikkelijk. Ik kan onmogelijk mijn nagels netjes lakken met deze lak. Jullie kunnen dit helaas ook wel zien. Hij dekte in twee laagjes, wat een prima kwaliteit is. Ik vind de kleur wel ontzettend mooi. Het is een donker groene kleur met een glitter er doorheen. Helaas kunnen jullie dit niet goed zien op de foto’s. Ik kan deze lak niet aanraden en je kunt beter voor een andere kleur gaan, want de meeste Catrice lakken vind ik erg goed. Ik heb ook niet voor niets de meeste nagellakken van het merk Catrice.

Het lakje is te koop bij de Kruidvat, kost € 2,49 en bevat 10 ml.

*Voor diegene die het zich af vroegen hoe mijn nagels zo snel lang zijn geworden: dit is een swatch die ik afgelopen maand heb gemaakt en de vorige swatches al zo’n 5/6 maanden terug. Ik heb al heel erg veel artikelen geschreven voordat wij online gingen. Mijn nagels zijn op dit moment ook een stuk mooier dan de korte stompjes! Toch wil ik ook die swatches plaatsen, omdat ik er veel tijd en energie in gestoken heb. Ook komt er binnenkort een favorieten van 2011 waarin je het product ziet waardoor mijn nagels nu wel lang zijn.

Advertenties

10 thoughts on “Catrice – After Eight

  1. Hmm, ik vind het nog wel meevallen, ziet er best netjes uit! Maar is snap wat je bedoelt, ik heb hetzelfde met ‘I wear my sunglasses at night’ van Catrice. Het is echt een rámp om te lakken, jammer :(

    *tip: zet een bloglovin’ follow knop op jullie site

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s