The Body Shop – Kersen zeep


Vandaag een korte review van The Body Shop kersen zeep. Ik vind dat The Body Shop heerlijke producten maken die net even dat beetje extra hebben dan producten die je in een drogisterij vindt. Zo ook met deze zeep. De geur ruikt echt naar kersen, zonder een chemische namaak lucht. Na een aantal keer van dit soort producten te hebben gebruikt, krijg je er neus voor ofzo, erg gek maar waar.  In combinatie met een puff schuimt hij erg goed. Hij droogt mijn huid helaas iets uit en na gebruik van deze zeep moet ik mijn huid wel even insmeren met een bodylotion. Ik berg hem op in een organza zakje en hang hem dan aan een haakje, erg handig systeem vind ik! Ik kan deze zeep zeker aanraden.

De zeep is te koop bij The Body Shop en kost € 3,00. Hiervoor krijg je 100 gram. Een prima prijs, voor een iets luxere zeep.

Advertentie

12 thoughts on “The Body Shop – Kersen zeep

  1. De zeep ziet er zo mooi uit, ik houd ervan als ze nog de oude vorm bevatten, misschien wat onhandig in de douche, maar het oog wilt zeker wat! De prijs is inderdaad perfect voor een stuk zeep dat je krijgt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s