White Musk Eau de toilette

Één van mijn favoriete geuren is zeker White Musk van de Body Shop. Vandaag zal ik jullie er meer over vertellen.

Dit zegt The Body shop zelf over White Musk eau de toilette: “ Een zachte, fluweelachtige geur voor elke vrouw, voor elk moment. Een Eau de toilette is de populairste vorm van een geur, en lichter dan een Eau de Parfum.

De geurnoten die erin zijn verwerkt zijn: Roos, Jasmijn, Lelie, Ylang Ylang, Iris, Vanille en in de hart, basis en top zit alle drie witte Muskus verwerkt. Het is zo’n bijzondere eigen geur, die ik met geen andere geur kan vergelijken. Het heeft echt een eigen karakter en ik denk dat je er of wel, of helemaal niet van houdt. Ik heb het Luchtje nu ongeveer twee maanden in mijn bezit en heb al bijna de bodem bereikt en dus echt één van mijn favorieten geuren.

Ik raad de mensen aan die de geur nog niet kennen om eens te ruiken aan de White Musk Eau de toilette. Het flesje kan je kopen in twee formaten.

30 ml voor € 16,95 en 60 ml voor € 27,95.

De White Musk eau de toilette is te koop bij The Body Shop.

Advertentie

5 thoughts on “White Musk Eau de toilette

  1. Jep, bijna alle producten van tbs zijn heerlijk! Deze parfum is mijn geurtje niet, maar ik kan me er helemaal in vinden als je het wel héerlijk vindt. Mijn moeder bijvoorbeeld, die is er hélemaal weg van ;p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s