ROC – lotion micellaire confort extême

Ik kreeg een tijdje terug een bon van de DA en besloot daarvan iets te kopen, wat ik anders niet zou kopen. Ik koos voor de cleansing water van ROC.

Wat zegt ROC over de cleansing water?
De reinigingslotion reinigt zachtjes maar doeltreffend. Uw huid ziet er onmiddellijk schoon, zacht en glad uit. De reinigingslotion reinigt zachtjes maar doeltreffend. Uw huid ziet er onmiddelijk schoon, glad en zacht uit. De reinigingslotion reinigt zachtjes maar doeltreffend. Uw huid ziet er onmiddelijk schoon, glad en zacht uit. De reinigingslotion reinigt zachtjes maar doeltreffend. Uw huid ziet er onmiddelijk schoon, glad en zacht uit.

Ik vind dit een heel fijn product, omdat het je gezicht- en oogmakeup verwijdert. Hij verwijdert geen smokey eyes, maar welke dagelijkse make up. Niet veel producten kunnen deze belofte waar maken. Mijn make up wordt volledig verwijderd en ik hou een schone huid achter. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk fris aan. Het nadeel vind ik dat hij redelijk snel opgaat. Ik denk dat deze fles binnen twee maanden leeg is. Ik zou dit product zeker nog een keer kopen.

De cleansing water kost € 10,95 en bevat 200 ml en onder andere te koop bij de DA.

Advertenties

7 thoughts on “ROC – lotion micellaire confort extême

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s