Deborah – oogschaduws


Toen ik in Antwerpen was met mijn vriend was ik in een heel groot warenhuis wat erg leek op de Bijenkorf. Ik weet helaas niet meer hoe deze winkel heette, maar daar heb ik twee prachtige oogschaduws van het merk Deborah gekocht.

De paarse kleur heet 51 en de bruine kleur heet 3. In eerste instantie had ik alleen de paarse kleur gekocht, maar toen ik met die kleur de volgende dag een look maakte was ik zo verrast van de pigmentatie en glitters dat ik besloot dat ik nog een kleurtje wilde, omdat ik deze oogschaduws nog nooit in Nederland heb zien liggen. Toen koos ik voor een bruine kleur, omdat ik vaak natuurlijke tinten draag en deze kleur leuk zou zijn voor een feestje om over je natuurlijke look aan te brengen.

De oogschaduw bevat een hele mooie glitter die ik nog niet vaak heb gezien en leuk kan staan als je de oogschaduw heel subtiel zal aanbrengen. Je krijgt dan alleen glitters die je bijvoorbeeld mooi in je binnenste ooghoek kunt aanbrengen.

Zoals jullie kunnen zien is de pigmentatie geweldig. Dit zijn gebakken oogschaduws en als je deze nat aanbrengt is de pigmentatie nog beter.

Zoals ik al zij weet ik niet meer hoe de winkel heet waar ik deze oogschaduws heb gekocht. Ze kosten € 9,00 per stuk. Helaas staat er niet op de verpakking hoeveel gram deze oogschaduws bevatten. Mocht je nog in Antwerpen komen en je ziet ze liggen zou ik ze zeker meenemen.

17 thoughts on “Deborah – oogschaduws

  1. Het is idd de Inno waar je over praat, ik wist niet dat die er niet waren in Nederland? Leuke kleuren, ik ben het merk een beetje uit het oog verloren, ze zijn nog maar heel moeilijk vindbaar spijtig genoeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s