Inglot free system magnetic palette #1


Laatst ging ik mee shoppen met Jorinde en mijn moeder in Alkmaar, want er onlangs een Inglot winkel geopend in de V&D. Dit is voor ons een stuk dichterbij dan Amsterdam, en het is ook nog eens makkelijker te vinden. Helaas heb ik geen foto’s van de winkel gemaakt, maar deze kun je op andere beautyblogs wel vinden.

Ik was van plan om een nagellak te kopen, maar bij de Inglot aangekomen kon ik geen keuze maken. Tevens had ik nog genoeg nagellak om uit te proberen. Ik ging de oogschaduws swatches en deze hadden een ongelooflijk pigment! Toen stond mijn besluit vast; ik ging voor een freedom system magnetic palette met twee kleuren, omdat ik benieuwd was hoe het palette zou bevallen, of ik hem vaak zou gebruiken en omdat een groter palette toch steeds duurder werd. Ik moest deze dag namelijk ook nog een winterjas en winterkleren halen, dus heel veel geld wilde ik niet uitgeven.Dit zijn de kleurtjes die ik heb uitgekozen, helaas heb ik de nummers niet opgeschreven. Ontzettend stom! Je kunt natuurlijk altijd de swatchfoto van mij meenemen en gaan vergelijken welke kleuren het geweest kunnen zijn.

Ik heb gekozen voor een grijs/donkere kleur en een bruine kleur, omdat ik de grijze kleur bij heel veel combinaties kan gebruiken in mijn crease en de bruine kleur, omdat ik bijna elke dag bruine oogschaduw gebruik.

Zoals je kunt zien is de pigmentatie erg goed. Je kunt de kleur heel licht gebruiken voor overdag, of hem heel zwaar gebruiken voor s’avonds door meerdere laagjes te gebruiken. Ik vind het mooie kleuren waar je eigenlijk alle kanten op kunt. Bij de Inglot hadden ze ook super felle kleuren, maar ik zal deze pas aanschaffen op het moment dat ik ze nodig heb voor een feestje of een kleur zoek voor een bepaalde outfit. Het personeel is ook nog eens ontzettend aardig en behulpzaam.

Op deze manier maak je het palette open. Je schuift een hoek van het palette af zodat het palette openschuift. Je moet wel voorzichtig zijn, want je kunt dit palette niet laten vallen, omdat het van glas is en dus redelijk zwaar.

Ik heb een foto gemaakt van de grootte van het palette, omdat foto’s wel eens kunnen misleiden en je zo niet teleurgesteld raakt als je bij de Inglot komt. Ik vind het redelijk grote oogschaduws voor het geld!

Voor een los kleurtje zonder palette betaal je € 7,00 en voor een palette met twee kleuren betaal je € 14,00 en krijg je het palette en dus ‘gratis bij’. Er zit 2,7 gram in 1 oogschaduw, exclusief palette. Ik kan jullie adviseren om naar de Inglot te gaan als je professioneel advies wilt voor redelijk betaalbare make up. De meeste oogschaduw bij de drogisterij kost ook € 7,00 per kleurtje of meer, dan ga ik liever naar een visagist die goed advies kan geven dan dat ik hulp krijg bij een drogist waar het meeste personeel niet zo veel kennis heeft over make up dan een visagist.

Inglot is te koop in Amsterdam, Alkmaar en Zwolle. Hebben jullie al producten van het merk Inglot? Zo ja, hoe bevallen deze?

15 thoughts on “Inglot free system magnetic palette #1

  1. Ik ben 1 keer bij de Inglot geweest en wist toen niet wat ik moest nemen. We zouden later terug gaan, maar dat werd hem helaas niet! Ik wil zeker nog wel iets van Inglot gaan kopen!

  2. Ik was ook zo stom geweest om de nummers niet op te schrijven en ik had er 10 gekocht. Gelukkig dat mijn vriend het allemaal eruit heeft gepruld. Hele leuke kleuren! Ze zijn echt geweldig hé :).

  3. Pingback: Inglot – free system magnetic palette #2 « Dit is ons

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s