Mijn nagellakrek

Vandaag wil ik jullie mijn nagellakrek laten zien. Ik wilde al heel lang een nagellakrek, maar vond 50-60 euro toch wel erg duur voor zo’n rek. Ik heb toen mijn vader gevraagd of hij niet zo’n rek voor mij kon maken. Hij wilde het proberen en dit is het resultaat!

Ik heb op enchantra.eu de afmetingen van het rek opgezocht en aan de hand hiervan heeft mijn vader dit rek gemaakt. Ik vind het heel erg mooi geworden en ben er echt heel erg blij mee. Er passen rond de 90 nagellak flesjes in. Eerst had ik geen overzicht van mijn nagellakken en welke kleuren ik had. Ik kan nu veel sneller bepalen welke kleur ik wil dragen. Ook is het een stuk praktischer, want het scheelt veel ruimte.

Wat vinden jullie van een nagellakrek? Hebben jullie er zelf een of willen jullie er een?

Advertenties

15 thoughts on “Mijn nagellakrek

  1. Het rek is prachtig! Veel mooier dan die rekken bij enchantra ;-) volgens mij is dit ook echt hout. Lief van je vader dat ie het voor je heeft gemaakt en wat fijn dat hij zo handig is!

  2. Mijn vriend heeft een paar weken een voor mij gemaakt van hout! De officiele nagellakrekken zijn mij echt veelste duur.. Nu was ik maar 20 euro kwijt en kan ik 396 potjes kwijt!

  3. Wat leuk! Lief ook dat je vader dat heeft gemaakt. Handig he die vaders haha, toen ik nog thuis woonde maakte hij altijd kastjes en tafeltjes voor mij enzo.
    Misschien dat ik binnenkort zelf wel eens een poging waag, ik vind hem echt vet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s