MAC Blush – Rose quartz


Afgelopen zonder was ik een paar dagen naar Antwerpen en daar ben ik natuurlijk ook even langs de MAC gegaan. Daar zag ik deze prachtige MSF uit de Semi precious collectie. Nadat deze was opgebracht door een MUA moest ik hem wel kopen, want hij is werkelijk waar een pareltje. Ik heb een zwak voor gebakken producten, en ik vind hem er echt prachtig uitzien. Lees verder voor mijn review.


Eigenlijk is een MSF bedoeld om over het gehele gezicht aan te brengen, maar daar vind ik deze te heftig voor. Ik gebruik hem als blush en highlighter.

De swatches komen niet helemaal tot hun recht, erg jammer. De linker swatch is van de blush en de  rechter swatch is van de highlighter. Deze blush geeft mij een enorm mooie gloed en zorgt dat ik straal. Dit heb ik nog niet eerder mee gemaakt met een product! Ik ben nog nooit eerder zo blij geweest met een product en nu ik deze blush al maanden in mijn bezit heb kan ik zeggen dat dit het mooiste product is wat ik in mijn stash heb. Ik gebruik hem minimaal twee keer in de week, omdat hij gewoon een prachtige glans geeft.

Hier kunnen jullie de glitters zien, ik kreeg ze niet beter op de foto helaas.

De blush is ongeveer net zo groot als mijn handpalm, wat dus een aardige grote is. Hij kost maar liefst € 27,50 wat ik een enorm bedrag vind! Gelukkig had ik geld voor mijn verjaardag gekregen, waardoor ik hem uiteindelijk toch heb gekocht. Hij bevat 6,5 gram wat een behoorlijk hoeveelheid is, maar dat mag ook wel voor zo’n prijs.

Advertenties

18 thoughts on “MAC Blush – Rose quartz

  1. Wat een prachtige blush en wat een mooie pigmentatie! Voor de vormgeving heb ik één woord: GORGEOUS! Ik vind het altijd handig wanneer er een highlighter bij een blusher zit. Ik heb er zelf ook een met highlighter van Cargo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s