OPI Nicki Minaj – Pink Friday


Vandaag nog even een extra artikeltje over de Nagellak Pink Friday uit de Nicki Minaj collectie van OPI.

Ik was al heel lang op zoek naar zo´n Barbie roze kleur nagellak en was dan ook dolenthousiast toen ik de swatches van dit lakje overal op internet tegenkwam. Deze moest ik hebben! Deze nagellak is Limited Edition en is dus maar tijdelijk verkrijgbaar wat ik wel jammer vind. Ik denk dat hij net nog in de winkels te koop is, maar dat zal niet lang duren voor de volgende Limited Edition er zal zijn. De lakt, dekt helaas pas goed in drie laagjes, maar dat maakt mij niet uit. Dit is nu al één van mijn favoriete kleuren nagellak en ik ben er superblij mee. Voor de foto´s zijn de nagels van mijn zusje gebruikt, omdat zij nou eenmaal een stuk mooiere nagels heeft.

Ik heb de nagellak Pink Friday uit de Nicki Minaj collectie van OPI gekocht bij parfumerie MOOI voor €13,95 en hij bevat 15 ml.

Wat vind jij van deze nagellak?

Advertentie

17 thoughts on “OPI Nicki Minaj – Pink Friday

  1. Erg mooie kleur! Ik zag hem ook in de winkel liggen, toch verwachtte ik dat hij een stuk feller zou zijn. Ik dacht dat het namelijk een felle barbieroze kleur zou zijn, maar hij is mooi zacht roze, ook niet verkeerd:D

  2. Ik wil deze zo graag hebben.. Maar ik heb ooit eens een afspraak met mezelf gemaakt en dat was nooit meer dan 10 euro uitgeven aan een lakje. Zal ik mijn afspraak met mezelf verbreken? Ohhh ik wil hem zo graag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s