TAG – Liebster Blog Tag

De liebster blog tag, kennen jullie hem al? Hij gaat sinds kort rond op het internet en wij zijn getagged door Valeria van http://plainjanebeauty.wordpress.com/.

Het doel van deze tag is dat je 5 blogs uit kiest, die meer aandacht mogen krijgen. Wij hebben 5 leuke blogs uitgekozen in een willekeurige volgorde.


Cynthia van www.beautykoning.com Ze maakt de meest kleurige en prachtige looks die zeker wat vaker bezocht mogen worden.

Shannara van http://nailsandstuff-shannara.blogspot.com/ Ze laat je de mooiste nagellakken en creaties zien. Ik verbaas mij elke keer weer als ze een nieuwe post maakt.

Kayla van http://www.beautyritual.nl/ Ze geeft leuke informatie artikelen, tips en beautyrituelen. Bovendien vind ik haar layout erg mooi.

Anne van http://www.blushmuch.nl/ Ze maakt prachtige fotos, leuke reviews en wederom vind ik haar layout er ook prachtig uitzien.

Josephine van http://www.oohlarouge.nl/ Zij heeft een aparte kledingstijl, behandeld niet alleen beauty en maakt leuke persoonlijke artikelen.

Dit waren de 5 blogs waarvan wij vonden dat ze meer aandacht verdiende. Kenden jullie deze blogs al?

Advertenties

8 thoughts on “TAG – Liebster Blog Tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s