Rituals – Ginkgo’s Secret hand balm


Rituals vind ik een luxe merk waar ik niet snel iets van koop, omdat ik het wat aan de prijzige kant vind. Van mijn vriend kreeg ik een bon, omdat we een aantal maanden samen waren. Ik had een tijdje geleden een andere handcrème van de Rituals bij mijn zus geroken en geprobeerd. Ik vond deze zo fijn dat ik besloten had ook handcrème bij de Rituals te kopen van mijn bon. Toen ik Ginkgo’s Secret ginsend & Ginkgo Biloba extra richt & repairing hand balm (een hele mond vol) rook was ik verkocht, deze wilde ik hebben!

Wat zegt Rituals over de handcrème?
Bijzonder rijke en herstellende handbalsem. Deze luxe, rijke handbalsem is speciaal ontwikkeld om ruwe, droge handen te verzachten en te herstellen. Verrijkt met Ginseng,  het symbool van onsterfelijkheid en Ginko Biloba, dat bekend staat om het verstevigen van de bloedvaten. Tip: gebruik Ginkgo’s Secret  ’s nachts wanneer het natuurlijke regeneratieproces 8 keer sneller werkt.

Ik vind het een lekkere handcrème. Hij droogt snel in, is niet vet en luchtig. Dit vind ik ontzettend handig als ik haast heb. Mijn droge handen zijn snel verdwenen en voelen heerlijk gevoed. Er blijft een laagje op je handen zitten, maar deze voelt absoluut niet vettig aan. De crème zit standaard in mijn tas en gebruik ik meerdere malen per dag, vooral als ik onderweg ben. De verpakking vind ik erg mooi en niet goedkoop ogen. Ik vind het grappig dat de verpakking groen is. Op de een of andere manier geeft dat mij het gevoel dat ik met een natuurlijk (groen) product te maken heb.

De handcrème kost € 9,90 voor 75 ml. Ik vind dit niet goedkoop voor een handcrème, maar als hem gebruik krijg ik wel een luxegevoel en het belangrijkste; de handcrème doet wat hij moet doen en ruikt nog eens ontzettend lekker.

Advertenties

16 thoughts on “Rituals – Ginkgo’s Secret hand balm

  1. Ik ben eigenlijk helemaal niet zo enthousiast over Rituals, maar ik heb pas 2 spulletjes getest van dit merk. Weet niet meer van welke lijn, maar het was een scrub en een douchegel die ik echt totaal niet fijn vond. Daarom koop ik niet meer snel iets van dit merk, eigenlijk verdient het wel een tweede kans.

    • Ik was er eerst ook niet zo enthousiast over. Vind de shampoo & conditioner maar niets, maken mijn haar alleen maar vet. Gelukkig gaf ik dit merk een 2e kans en deze is gelukkig wel waar gemaakt. Ben momenteel ook een tonic aan het uittesten, maar ben er nog niet uit wat ik ervan vind.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s