Sleek – Chaos palette

Een tijdje terug heb ik een doos make up over gekocht van iemand. Tot mijn grote verbazing zaten hier twee Sleek paletten in. Chaos & Sunset. Ik was al heel erg lang benieuwd naar Sleek en kon mijn geluk niet op dat ik deze nu kon gaan uitproberen. Vandaag ga ik voor jullie het Chaos palette reviewen.

doos,sleek 028
Als eerste de verpakking. Die vind ik erg mooi. Het is een matte palette net zo groot als je hele hand. In het palette zit een grote spiegel, wat ik ook een pluspunt vind. Er zitten 12 kleuren in waarmee je een heftige of een neutrale look kunt maken. Dit maakt het voor mij een multifunctioneel product. Elk kleurtje is ongeveer net zo groot als 20 cent.

doos,sleek 031
Helaas ben ik iets minder enthousiast over de pigmentatie. Hij is niet heel erg slecht, maar ik had er eerlijk gezegd meer van verwacht. (Omdat bijna elke blogger een goed woord over heeft voor deze paletten). Kijken jullie mee?

doos,sleek 019
doos,sleek 024
Het ene kleurtje heeft wat meer pigmentatie dan de andere. Deze week kunnen jullie ook nog een ooglook verwachten, waarbij ik felle kleuren gebruik.

Elke oogschaduw bevat 1,1 gram. Het palette kost bij www.boozyshop.nl en bij www.enchantra.com € 7,25

Advertenties

11 thoughts on “Sleek – Chaos palette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s