Personal

Sleeklook 160
Tijdens de Valentijns winactie van afgelopen week (die nog steeds loopt!) kwam naar voren dat jullie graag meer persoonlijke artikelen willen zien. Natuurlijk kan dat en vandaag wordt het eerste artikel. Laat vooral in de reacties weten wat jij graag voor persoonlijks zou willen weten of zien, dan kunnen wij daar rekening mee houden. Natuurlijk zijn jullie onze lezers en weten jullie het beste wat je wilt zien. Dus laat het ons weten!

Ik wil beginnen met de cadeautjes die ik heb gekregen. Van Jorinde heb ik het Sleek Curaçao palette & een NYX ultra pearl mania in de kleur 29 True Purple Pearl gekregen, omdat ik mijn propedeuse heb gehaald. Super lief en totaal onverwachts! Ik wilde de dag ervoor bijna het Sleek palette kopen, maar gelukkig heb ik dat niet gedaan. Hij stond al een tijdje op mijn wishlist en ik ben er momenteel verliefd op. Een prachtig palette met goede pigmentatie. Natuurlijk komt er een review en looks aan, maar momenteel moeten er eerst wat andere artikelen online komen, omdat deze chronologisch zijn geschreven. De bovenste look is trouwens ook met dit palette gemaakt, alvast een kleine sneak peak.

Van mijn vriend kreeg ik voor Valentijnsdag de DVD Eclipse van Twilight. Deze wilde ik ook een tijdje hebben en hoopte ook een beetje dat ik deze zou krijgen. Deel 1 en 2 heb ik al en ik vind het erg leuk om de serie completer te maken. Ik ben er heel erg blij mee en hoop hem binnenkort weer te kunnen kijken.

Sleeklook 005

Op school heb ik het momenteel erg druk (zoals gewoonlijk), maar dit blok wel heel erg. Ik heb drukkere vakken dan normaal en moet mijn Engels nog herkansen wat ook veel tijd in beslag neemt om te leren. Gelukkig hebben wij tot april vooruit geschreven dus hoeven jullie je niet druk te maken dat er geen post online staat. Hier hebben wij namelijk goed over nagedacht voordat wij de site begonnen. Eerst maar eens een tijdje schrijven om te kijken of wij dat wel leuk vonden en om ervoor te zorgen dat wij geen tijdsgebrek zouden hebben en hierdoor geen post online zouden kunnen plaatsen.

Dan nog ander groot nieuws, want wij zijn bezig met een .nl website. We weten nog niet wanneer hij online komt, maar hij komt in ieder geval. Wij merkten dat we bij wordpress.com niet de mogelijkheden hebben die wij willen en wat beperkter zijn. Op een gegeven moment begon ons dit zo te irriteren dat wij een .nl wilde hebben. Ook is er een nieuwe pagina toegevoegd, namelijk Portfolio. Hier kunnen jullie mijn mooiste looks en swatches vinden. Het leek mij wel handig voor bezoekers of geïnteresseerde die willen zien wat ik kan.

Ander nieuws is dat ik mooiere, heftigere en spannendere looks ga maken. Ik wil de site wat meer pit geven en de passie voor make up laten zien. Ik voel gewoon dat ik meer met mijn creativiteit moet doen en dat wil ik graag aan jullie laten zien. Ik heb momenteel al wat leuke looks gemaakt, maar zoals ik hier boven al aangaf moeten er eerst wat andere artikelen online komen, omdat deze chronologisch zijn geschreven.

Ik hoop dat ik jullie op deze manier wat persoonlijke dingen over mij te weten zijn gekomen en dat jullie het een leuke post vonden. Laat vooral even weten in de comments of je vaker van dit soort posts wil lezen.

Advertenties

5 thoughts on “Personal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s