Zoeva – kwastenset

Om make-up goed te kunnen aanbrengen is het belangrijk om goede kwasten te hebben. In Nederland is het helaas moeilijk om goed betaalbare kwasten in de winkels te kopen.

Deze set heb ik van mijn zusje gekregen en is dan ook online besteld. Ik zal de kwasten één voor één laten zien op foto’s en vertellen waarvoor ze gebruikt worden.

De stippling brush: Dit is de grootste kwast van de set en wordt gebruikt om foundation of poeder aan te brengen.

De Poederkwast: Hiermee breng ik losse of compact poeder mee aan. De kwast is heerlijk zacht en gebruik ik graag.

De schuin afgesneden kwast: Met deze kwast breng ik altijd mijn blush aan. Hij volgt prima de contouren van je gezicht bij je jukbeenderen. Ook weer een heerlijk zachte kwast.

De foundationkwast: Om eerlijk te zijn breng ik meestal mijn foundation aan met mijn vingers, maar als ik het met een kwast doe, dan doe ik het met deze. Hij werkt prima, maar ik vind het, het fijnst om foundation met mijn vingers aan te brengen.

De pencilkwast: Hiermee breng ik oogschaduw aan in de crease. Deze kwast werkt perfect om hem goed in de crease te plaatsen en de haartjes staan lekker stevig op elkaar. Je kunt er ook goed een zwarte lijn bij je wimperranden mee smudgen.

Oogschaduwkwast: Perfecte kwast om oogschaduw op het bewegend ooglid aan te brengen.

Kleinste oogschaduwkwast: Met deze kwast vind ik het fijn om oogschaduw aan te brengen in mijn binnenste ooghoek of als highlighter onder mijn wenkbrauw.

De grootste oogschaduwkwast: Hiermee breng ik ook oogschaduw aan op mijn bewegend ooglid.

Blushkwast: Deze kwast gebruik ik nooit. Hiermee kan je blush aanbrengen, maar ik vind het zelf gewoon niet fijn om dat met deze kwast te doen. Ik vind hem daar te breed voor.

Eyelinerkwast: Een klein schuin afgesneden stevige kwast om een mooi lijntje oogschaduw langs de wimperrand te zetten. Ook deze kwast werkt erg fijn, hoewel ik deze maar af en toe gebruik. Ik zet namelijk ook vaak lijntjes met alleen potlood.

Lippenceel: Hiermee kan je lippenstift aanbrengen. Vooral visagisten brengen lippenstift aan met een lippenceel. Ik gebruik deze zelden, omdat ik het vaak gelijk vanaf de lippenstift opbreng. Dat werkt nou eenmaal sneller en naar mijn idee ook goed.

Wenkbrauwborstel: Dit wenkbrauwborsteltje gebruik ik iedere dag om mijn wenkbrauwen in model te borstelen. Eerst kam ik ze omhoog waarna ik ze daarna strak opzij trek.

Als ik mijn hand naast de set leg is hij ongeveer even lang en qua breedte is hij denk ik zo’n twee handen breed. Ik vind het een heerlijke kwastenset en gebruik hem dan ook ieder dag.

Ik vind dit een goede aanrader om een betaalbare brushset aan te schaffen. De haren zijn super zacht en zijn van goede kwaliteit. Mijn zusje gebruikt enkele kwasten uit deze set elke dag. Ze zijn na twee jaar nog steeds zacht en bevatten nog steeds dezelfde kwaliteit als in het begin. Dat wij hem beide gebruiken zegt denk ik al genoeg.

De set is te koop bij www.zoeva-shop.de en kost €22

Advertenties

14 thoughts on “Zoeva – kwastenset

  1. Prachtige kwastenset! Goede kwasten zijn echt onmisbaar vind ik. Ik kan me niet meer voorstellen dat ik van die sponsapplicators gebruik ;-)

    Zelf gebruik ik vnl Sigma kwasten. Ik vind dat deze kwasten een goede prijs/kwaliteit verhouding hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s