Lush – Sexy Peel


Afgelopen april kocht ik bij de Lush een zeepje met de naam ‘Sexy Peel’. De zeep ziet er misschien niet zo spannend uit, maar niets is minder waar, want dit is mijn lievelingszeep van Lush uit hun normale collectie.

Wat zegt Lush over Sexy Peel?
Wat wekt jou ‘s ochtends? Zijn het de vogeltjes die vrolijk fluiten? Is het een lekker kopje koffie? Vers geperste sinaasappelsap? Of een irritante wekker? Waarschijnlijk dat laatste….krijg je goede humeur dan terug met Sexy Peel. Gebruik verse limoen-, grapefruit- en citroensap om je slaperigheid weg te wassen en terug te keren in het land der levenden.

Wakker maakt deze zeep je zeker, de geur van citrus is erg verfrissend en lekker. Ik vind de Sexy Peel zo fijn, omdat het een zeep is met een heftige geur die niet gelijk vervliegt. Deze zeep blijft zeker een paar uur hangen. De zeep gebruik ik op verschillende manieren. Als eerste gebruik ik hem als hij in een bakje ligt. Ik snijd eerst een stukje af, omdat de zeep in een bakje ligt waar steeds water in komt als je je handen hebt gewassen. Hierdoor gaat de zeep smelten en is hij eerder op en kan hij gaan schimmelen. Ik gebruik hem ook onder de douche in een puff. Hierbij haal in de zeep over de puff, waardoor hij ontzettend veel schuim afgeeft. Sexy Peel geeft een romige structuur af met veel schuim. Na gebruik ruiken mijn handen en lichaam heerlijk naar citrus. Hij kost € 5,45 wat ik niet duur vind voor een handgemaakte zeep. Je kunt maanden met zo’n zeepje doen. Hierdoor ben je goedkoper uit dan wanneer je een douchegel gebruikt. Voor deze prijs ontvang je 100 gram zeep.

Advertenties

13 thoughts on “Lush – Sexy Peel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s