OPI – DS extravagance DS 026


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben laatst weer gezwicht voor een holografisch lakje.. maar daarvoor heb ik natuurlijk een goede reden. Ik heb nooit geweten dat OPI een holografische lijn heeft uitgebracht. Toen ik zag dat je dit lakje op www.transdesign.com kon kopen wist ik zeker dat ik deze wilde hebben, want ik wilde niet het risico lopen dit lakje mis te lopen. Uiteindelijk had ik dus best hoge verwachtingen van dit lakje. Lees jij verder om te lezen of dit lakje mijn verwachtingen waar kon maken?
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ik vind nagellak echt prachtig. Hij paars met een rode/roze ondertoon met natuurlijk de prachtige holografische glitters. Hij schittert in het zonlicht en het is voor de herfst een echte eyecatcher. Natuurlijk kun je deze lak ook in de andere jaargetijden dragen, maar ik vind het een echte herfstkleur. Ik vind het erg lastig om met een donkere lak precies te lakken, omdat je ‘foutjes’ snel ziet. Hier had ik ook last van bij deze lak, maar ik heb dit voor een groot deel weg kunnen werken. Ik vind de kwastjes van OPI niet super fijn lakken, omdat het uiteinde van de lak niet rond, maar recht afloopt. De lak heeft twee laagjes nodig om geheel te dekken.

Deze lak is te koop op www.transdesign.com en kost $ 7,25. Hiervoor krijg je 15 ml

Wat vinden jullie van dit lakje? Zijn jullie niet zo enthousiast als ik?

Advertenties

24 thoughts on “OPI – DS extravagance DS 026

  1. Ik vind het wel een mooi kleurtje alleen draag ik zelf eigenlijk nooit glitterige lak omdat het vaak zo’n gedoe is met verwijderen haha! Je hebt trouwens echt mooie nagels.

  2. Prachtige kleur inderdaad, maar ik vind je blog layout eigenlijk nog mooier om wat over te zeggen! Erg rustig en toch kleurrijk, knap gedaan!

    Win een super leuke ketting met mijn give-away :)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s