Montagne jeunesse – tropical peel off revitalising cleansing masque

Met een swap met een meisje op het Lush forum ontving ik van haar dit masker van Montagne jeunesse . Ik was erg benieuwd, omdat ik de maskers van dit merk erg fijn vind. Zoals de meeste van jullie weten zitten deze maskers meestal in een zakje, maar dit masker zit in een tube. Best verassend voor mij, want ik wist niet dat ze ook tubes verkochten.


Het masker beweert dat je 10 maskerbeurten kunt gebruiken uit deze tube. Of dit waar is weet ik niet, maar ik denk zelf van wel, omdat je maar een kleine hoeveelheid hoeft te gebruiken per keer. Het masker vind ik ontzettend vreemd, omdat er een doorzichtige laag op je gezicht komt. Dit is moeilijk om uit te leggen en daarom heb ik een foto gemaakt waarbij het masker hard is geworden.


Zien jullie dat het een hele harde laag is geworden? Ik kon mijn gezicht niet meer bewegen, omdat het heel erg hard was geworden. Ik heb het masker ongeveer 20 minuten laten zitten.


Toen moest ik het masker er af halen en heb ik er voor gekozen om hem er maar af te trekken, want ik kreeg hem er met wassen niet af! Mijn moeder ging foto’s maken en we hadden een lachbui, omdat ik het masker niet op deze manier ook niet goed van mijn gezicht kreeg.


Wat er nog over is van het masker..

Ik zal heel eerlijk zijn, ik vind het geen fijn masker. Ten eerste omdat het hard wordt en trekt, ten tweede omdat het er moeilijk afgaat en ten derde omdat het niets voor mijn huid heeft gedaan. Erg jammer, omdat ik de maskers van dit merk altijd zo fijn vind! Wat ik wel prettig vond was dat toen ik het masker ophad ik een heel fris en schoon gevoel kreeg (hetzelfde gevoel als je je voeten insmeert met een mintcrème). Ook ruikt het masker naar zomerfruit waarbij de mango geur overheerst. Ik vind dat persoonlijk heerlijk, omdat mango mijn lievelingsvrucht is, maar je moet hier wel van houden.

Dit masker is te koop bij de Kruidvat, kost € 5,95 en bevat 80 ml.

Advertenties

15 thoughts on “Montagne jeunesse – tropical peel off revitalising cleansing masque

  1. Oe. een peel off mask in een tube! Deze ga ik denk ik wel scoren ^^ Ik vind deze maskers erg leuk en bij mij word er wel altijd vuil uit mijn gezicht getrokken. Balen dat hij voor jou niet werkt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s