Orly – Catch the Bouquet

Bij mijn bestelling bij Trandesign had ik een lakje van Orly besteld, omdat ik erg benieuwd was naar dit merk. Ik had er over gehoord en gelezen, maar vond het te duur om deze alleen te kopen om uit te proberen. Bij Transdesign zijn de lakken een stuk goedkoper en daarom werd het voor mij tijd om Orly uit te proberen.


Nu dacht ik een redelijk dekkend lakje te kopen, maar helaas is dit niet het geval. Hij had maar liefst drie laagjes nodig om enigszins dekkend te worden, maar een vierde laag was nog beter geweest. Dat was dus een erge domper. Daarintegen lakt het kwastje van de lak wel erg fijn en een van de belangrijkste pluspunten aan Orly vind ik dat de lakken maar liefst 18 ml bevatten! Zo’n hoeveelheid heb ik nog niet eerder bij een normale lak voorbij zien komen. Even voor de vergelijking: Essence lakken bevatten 5 ml en OPI lakken bevatten 15 ml. Mocht ik nou een bepaalde kleur van een lak zoeken, dan zal ik zeker opnieuw een lak van Orly bestellen. Dat was mijn mening over de kwaliteit van de lak en dan nu de swatches:

De lak is lichtroze met hele fijne subtiele glitters. Als je je nagel beweegt verschijnt er ook nog een mooi parelmoeren roze glans! Echt prachtig en dit maakt de lak weer specialer. Dit was ook de reden dat ik besloot om voor deze kleur te gaan. De swatches geven gelukkig een duidelijk beeld van hoe de lak er in normaal licht uit ziet.

Orly kost $ 3,99 bij http://www.transdesign.com en € 6,95 bij www.enchantra.eu

Hebben jullie lakken van Orly? Zo ja hoe vinden jullie de kwaliteit?

Advertenties

14 thoughts on “Orly – Catch the Bouquet

  1. Hele mooie kleur! Ik ben zelf niet zo onder de indruk van Orly heel eerlijk gezegd. Ze worden ook snel dik en stroperig, tenminste dat was een paar jaar geleden zo. Er zit wel flink wat in, maar mijn ervaring is dat ik dat eigenlijk nooit opmaak. Ze kunnen beter kleine verpakkingen maken (die minder kosten) dan zou ik ze persoonlijk eerder opmaken. En als het op een gegeven moment dik en stroperig wordt, heb je er ook niet zoveel meer aan..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s