Inglot – free system magnetic palette #2


Dit palette heb ik op 1e kerstdag gekregen van de liefste Kerstman. Ik heb hem wel een beetje hulp gegeven door zelf de kleuren uit te zoeken;) Oorspronkelijk wilde ik een groen palette, maar ik kon op dat moment niet de kleuren vinden die ik wilde. Soms zijn er tijdelijk even geen kleuren meer op voorraad bij Inglot. Jammer, maar toen koos ik ervoor om kleurtjes te kiezen in mijn lievelingskleur; paars. Ik heb al heel veel paarse oogschaduw en draag het niet veel. Maar ik kon het niet laten, en het is niet alleen maar paars!

Ik heb al eerder over het magnetic palette geschreven, dus over het uiterlijk en handigheid van het palette ga ik het niet hebben. Wil je daar mee informatie over? Dan kun je dit terug vinden in dit artikel.


Ik wil jullie vandaag vooral de swatches laten zien. Ik heb gevraagd of de verkoopster de nummers wilde opschrijven. Van links naar rechts: eyeshadow D.S. 494, eyeshadow D.S. 501, eyeshadow D.S. 487.

De paarse kleur is ontzettend gepigmenteerd en bevat glitters. Persoonlijk vind ik het een echte knal kleur! De 2e kleur is zilver/grijs/heel licht lila. Een moeilijke kleur om te omschrijven. Ik vond het wel een apart kleurtje, maar even goed neutraal. Wederom bevat ook dit kleurtje glitters. Het 3e kleurtje is een zachte roze kleur. Een erg lief kleurtje als je het mij vraagt.

Trouwens alle glitters zijn erg licht en moet niet opgevat worden als shimmer. Shimmer beschouw ik meer als een glansoogschaduw. Die grijze en roze kleuren draag ik vaker dan de paarse, omdat ik die niet zo draagbaar vind voor overdag. Soms plaats ik hem wel in mijn crease, maar heel licht want voordat je het weet is het al te veel (zoveel pigment heeft deze kleur).

De oogschaduws blijven erg goed zitten. Soms vind ik ze wel lastig te blenden of goed aan te brengen op mijn oogleden. Ik kan jullie dan ook adviseren om deze oogschaduws deppend aan te brengen.

Elke oogschaduw bevat 2,7 gram. Het palette zelf inclusief oogschaduws kost € 20,00.

Wat vinden jullie van deze oogschaduws? Zijn jullie enthousiast of slaan jullie dit merk liever over?

17 thoughts on “Inglot – free system magnetic palette #2

  1. Ik vind het er heel erg leuk uitzien. Nog geen paarse oogschaduw in mijn bezit, maar het lijkt me gewoon een moeilijke kleur om te gebruiken. Maar dat wil niet zeggen dat ik het niet mooi vind haha :)

  2. Wow! Mooie kleuren. Vooral de paarse kleur vind ik helemaal geweldig! Ik ben heel erg benieuwd naar Inglot en wil er graag eens naartoe om een palette samen te laten stellen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s