Rituals – Calming bed & body mist


Rituals vind ik een echt luxe merk, net zoals dit product. Je hebt het niet echt nodig, maar wilt het wel graag een keer uitproberen. Klinkt dat bekend voor jullie? De rituals calming bed & bodymist in de geur Yin organic white lotus & Yi Yi Ren ruikt fris en zoet tegelijk. De geur vind ik moeilijk te omschrijven, maar het is een zachte geur die niet overheerst. De verpakking vind mooi en straalt ook luxe uit. De fles zelf is van glas, dus niet laten vallen!


Wat zegt Rituals zelf over het product?
Yin is een rustgevende bed & body mist voor op je (bed)textiel en je huid. Verrijkt met rustgevende ingrediënten Yi Yi Ren en Witte Lotus, bevordert het rustig inslapen en meditatie.


Ik spray de mist voordat ik naar bed ga op mijn lakens. Van het bevorderen van rustig inslapen merk ik niets, wat ik jammer vind want ik ben iemand die moeilijk in slaap komt. Ik had stiekem gehoopt dat Rituals dit kon waarmaken, maar helaas. Ook vind ik het lastig dat je niet ziet hoeveel product er nog in het flesje zit. Dit zie je alleen als je de fles voor het licht houdt (en zeg nou zelf doe jij dat de hele tijd? Ik in ieder geval niet, als het donker is en ik ga sprayen;) ) Je blijft de geur even ruiken, maar is al snel vervlogen wat ook jammer is, want de spray kost € 15,90. Wat ik een aardig bedrag vind voor iets dat snel vervliegt! Er zit trouwens 50 ml product in. Ik kan dit product dan ook niet aan jullie aanraden.

Advertentie

13 thoughts on “Rituals – Calming bed & body mist

  1. Jammer, aan het begin van het artikel dacht is `Dit is ook wel iets voor mij“.
    Omdat ik ook zo moeilijk in slaap kan komen. Jammer dat het de belofte niet waarmaakt!
    Liefs

  2. Jammer dat je hem niet zo fijn vindt! Ik heb van deze geur een aantal verzorgingsproducten waaronder de bodycream en ik vind het echt heeeerlijk ruiken! Maar deze zal ik dus niet gaan proberen ;-)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s