28 neutral palette


Het 28 Neutral palette, wie kent hem niet? De meeste van jullie waarschijnlijk wel. Toch wilde ik dit palette laten zien aan degene die hem nog niet kennen. Mijn palette is niet nieuw en ook niet optimaal schoon, sorry hiervoor. Lezen jullie verder om te kijken naar de swatches?


Als je het palette binnenkrijgt zit er een beschermhoes omheen om de oogschaduws te beschermen. Ik vind het ontzettend handig!

De swatches heb ik gemaakt in de rijen van boven naar beneden. In totaal dus vier rijen.

Rij 1:

Rij 2:

Rij 3:

Rij 4:

Zoals jullie kunnen zien zijn de meeste kleuren goed gepigmenteerd. Ik vind de prijs die je er voor betaald het palette zeker waard! Ik gebruik hem meerdere malen per week en bij sommige oogschaduws heb ik de pan al geraakt. Ik denk dat ik daarmee genoeg heb gezegd over de kwaliteit van de oogschaduws. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd, maar is bij enkele oogschaduws wat kruimelig. Ik kan dit palette aan iedereen aanraden, omdat de meeste vrouwen niet elke dag felle oogschaduw dragen. Voor mij is het een echte budget topper!

Mijn palette komt bij www.zoeva.de vandaan, maar je kunt dit palette tegenwoordig op verschillende websites kopen. Onder andere bij www.cherize.nl, www.ebay.nl, www.bybeautygloss.nl De prijzen verschillen, maar bij Ebay heb je al een palette vanaf ongeveer € 10,00. Nadeel is wel dat je hiervoor Paypal moet hebben.

Hebben jullie dit palette al? En wat vinden jullie van de kwaliteit? En als jullie dit palette nog niet hebben, zijn jullie van plan om hem te kopen? Ik ben erg benieuwd!

Advertentie

20 thoughts on “28 neutral palette

  1. Dit palette heb ik niet maar heb wel de 88shimmer palette, 88metal mania palette, 28 eye and blush palette, 10 blush Sunpower palette én het Blush en contour palette. Ik ben met allen supertevreden, maar ik merk tot dat de kwaliteit ietsje verschilt van website tot website.

    Ik ben het meeste tevreden van m’n palettes die ik op Coastal Scents kocht én die ik bij zoeva.kocht…

  2. Mooi palette, vooral in rij 3 zitten mooie kleurtjes. Zelf heb ik een 88 (van Boozyshop) palette, erg handig zoveel kleuren in een.Fijn dat dit Zoeva palette goed gepigmenteerd is. Ik had er zelf een die ik slecht gepigmenteerd vond en uiteindelijk ook heb weggedaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s